PVC Stolarija

PVC STOLARIJA

Moderna VEKA plastična stolarija svojim posebnim dizajnom i jedinstvenim baršunastim osjećajem daje nezamjenjivu estetsku dimenziju

Moderni plastični prozori sadrže puno inovativnosti i tehničkog znanja. Uostalom, u desetljećima korištenja moraju zadovoljiti najteže zahtjeve – tehničke i vizualne. Svojim posebnim dizajnom, jedinstvenim baršunastim osjećajem i mnoštvom tehničkih prednosti, nova razvijena površina VEKA SPECTRAL sada daje plastičnim prozorima nezamjenjivu estetsku dimenziju.

VEKA Profili

VEKA je vodeći svjetski proizvođač PVC-profila za prozore i vrata na svim kontinentima. Porijeklo i glavno sjedište VEKA Grupe je Sendenhorst, Njemačka. Ovdje se još od 1969. kreiraju rješenja koja kupcima širom svijeta pomažu da budu uspješni.
Posjeduje iskustvo, stručnost i poznavanje specifičnih zahtjeva svake zemlje. Sa više od 50 poslovnica i predstavništava, prisutna je na svim glavnim svjetskim tržištima. Ova poslovna mreža omogućuje joj razumjeti i ostvariti pojedinačne želje i očekivanja više od 3,700 svojih partnera.

Prednosti VEKA profila:

Energetska efikasnost

Stabilni višekomorni sistemi sa odličnim izolacionim karakteristikama.

Zaštita od buke

Visoka zvučna izolacija osigurava mir i tišinu u Vašem domu.

Dizajn i trajnost

Visokokvalitetni PVC, otporan na uticaje spoljašnje sredine, glatke površine u željenoj boji i dezenu.

Čvrstoća i pouzdanost

Upotreba specijalnih čeličnih ojačanja obezbeđuje visoku strukturnu stabilnost.

U NAŠOJ PONUDI NUDIMO PROFILE:

PROFILI

Veka Softline 76

Višekomorni sustav osnovne ugradne dubine od 76 mm za savršenu toplinsku izolaciju

SOFTLINE 76 Klasičan dizajn vrhunskih performansi

Od prozora se danas očekuje puno više: moraju štedjeti skupocjenu energiju, pružati ugodnu atmosferu i štititi od buke. Pored toga, moraju biti lijepi, garantirat maksimalnu sigurnost i originalan dizajn kao i dugotrajnu funkcionalnost koja povećava vrijednost Vaše nekretnine. Softline 76, je nova generacija najboljih VEKA profila klase A i ispunjava sve ove zahtjeve. Uz ovaj sustav profila moguć je širok izbor stakala, maksimalne debljine od 48 mm: pored inovativnog trostrukog stakla za vrhunske izolacijske vrijednosti, moguća je upotreba i posebnih funkcionalnih stakala za dodatnu zaštitu od buke i provale. Uski i ekonomični profili ovog sustava omogućuju izradu velikih prozora i drugih staklenih elementa.

PROFILI

Veka Softline 82

Inovativni višekomorni sustav osnovne ugradbene dubine od 82mm za vrhunsku toplinsku izolaciju

Šta čini VEKA prozor energetski učinkovitijim?

SOFTLINE 82 ispunjava sve zahtjeve sigurnosti, funkcionalnosti i toplinske izolacije. Geometrija profila ovog inovativnog sustava je termički poboljšana i garantira optimalnu toplinsku izolaciju. Zahvaljujući jedinstvenoj VEKA kvaliteti i debljini stijenki profila u klasi A prema RAL certifikatu, sustav SOFTLINE 82 pruža optimalnu stabilnost čak i kod velikih elemenata kao što su stakleni zidovi koji moraju ispunjavati visoke zahtjeve statike. Elegantan dizajn za najbolju toplinsku izolaciju Sustav SOFTLINE 82, zahvaljujući elegantnom dizajnu profila, propušta veliku količinu svjetla u prostorije a pritom je vrlo ekonomičan. Zahvaljujući visokoj stabilnosti sustava i njegovoj vrhunskoj toplinskoj izolaciji, moguće je spojiti zahtjeve moderne arhitekture za velikim staklenim površinama i maksimalnu energetsku učinkovitost. U pogledu oblika i boja, sustav SOFTLINE 82 ne postavlja granice Vašoj kreativnoj slobodi.

NAZOVITE NAS

+385 98 387 020

E-MAIL

info@vgsfenster.hr